Wedstrijd voor solisten en kleine ensembles

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Dé solistenwedstrijd voor solisten en kleine ensembles uit heel Limburg.
Let op: de inschrijving voor 2020 is gesloten.

Leden van onze lidverenigingen kunnen zich inschrijven voor de solistenwedstrijden in elke regio van de LBT. Elk jaar zijn er weer veel deelnemers, waar we als LBT trots op zijn! De winnaars van deze solistenwedstrijden mogen deelnemen aan de Limburgse Kampioenswedstrijd voor solisten en kleine ensembles.

Data en locaties 2020
In 2020 kunnen solisten, duo’s, trio’s en kwartetten zich weer verheugen op de solistenwedstrijden voor drumband muzikanten van de LBT. Dit jaar worden er twee verschillende solistenconcoursen georganiseerd. Solisten e.a. kunnen deelnemen in elke regio van de LBT. Gelieve een voorkeur aangeven voor de zaterdag of zondag. Wel behoudt de LBT het recht, indien er te weinig aanmeldingen zijn, om de wedstrijd alleen op zondag te houden en alle inschrijvingen dus op zondag te plaatsen.

Een solist is vrij in het kiezen van een te spelen werk. De moeilijkheid van het werk bepaald in welke divisie je wordt ingedeeld. Jongeren tot en met 12 jaar kunnen deelnemen in de jeugddivisie. De repertoirekeuze is geheel vrij.

Inschrijving niet meer mogelijk!
Inschrijvingen en betalingen dienen uiterlijk 15 december 2019 te zijn ontvangen. Voor elk optreden dien je het online formulier in te vullen en te verzenden. Gelieve op het formulier een voorkeur aan te geven voor de zaterdag of zondag. Wel behoudt de LBT het recht, indien er te weinig aanmeldingen zijn, om de wedstrijd alleen op zondag te houden en alle inschrijvingen dus op zondag te plaatsen. 

Lees voordat je het online formulier gaat invullen eerst de toelichting en het reglement.

Solistenwedstrijden in Siebengewald
Data: Zaterdag 25- en zondag 26 januari 2020
Locatie: MFC De Klaproos
Adres: Gaesdoncksestraat 2a-b, 5853 AX Siebengewald.
0485-442968 | Info@mfcsiebengewald.nl.

Solistenwedstrijden in Maastricht
Data: Zaterdag 1- en zondag 2 februari 2020
Locatie: Trefcentrum Wittevrouwenveld
Adres: Edisonstraat 4, 6224 GK Maastricht