Music Entertainment Contest (MEC)

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

De Music Entertainment Contest (MEC) komt, na de eerste succesvolle editie in 2017, in 2020 weer terug! En deze keer hebben we de samenwerking opgezocht met de Limburgse Bond van Muziekgezelschappen (LBM) en het Verbindend Netwerk Koorzang-Limburg (VNK-Limburg), waardoor er nog meer verenigingen aan de MEC mee kunnen doen. 

Wij als provinciale muziekbonden willen onze aangesloten verenigingen een nieuw podium bieden waarbij de muzikale uitvoering en de podiumperformance voorop staan. De MEC is dé alternatieve wedstrijdvorm waar diverse muzikale verenigingen gezamenlijk aan deelnemen. De focus ligt niet alleen op muzikale uitvoering, maar ook op alle andere aspecten van een echte performance, zoals podiumpresentatie en de overall-indruk.

De grootste nadruk van de MEC is plezier maken. Het heet niet voor niets een entertainment contest! Wees met jouw vereniging creatief en laat zien dat muziek maken ook plezier met zich meebrengt. Ga de samenwerking aan met een koor of blaasorkest. Heeft jouw (jeugd)harmonie net een spectaculair optreden voorbereid? Heeft er een koor mee opgetreden? Dan zijn jullie welkom tijdens de MEC 2020!

Inschrijven
Inschrijven is helaas nog niet mogelijk. Zodra de inschrijving van start gaat maken we dit bekend via onze nieuwsbrief. 
Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief!

Contact

Rob Janssen

Consulent Muziek

  rjanssen@hklimburg.nl     0475-399 285

Huis voor de Kunsten Limburg | Steegstraat 5 | 6041 EA Roermond