AFGELAST – Limburgse Kampioenswedstrijd solisten en kleine ensembles

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

De Limburgse Kampioenswedstrijd voor solisten en kleine ensembles is een opstap voor de Nederlandse Kampioenschappen. Alle leden van onze lidverenigingen kunnen zich hiervoor aanmelden.

Helaas is de Limburgse Kampioenswedstrijd afgelast vanwege de maatregelen die genomen zijn om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan.

De LK voor solisten en kleine ensembles organiseren we in samenwerking met een vereniging. Solisten en kleine ensembles brengen een muziekstuk ten gehore voor jury en publiek en strijden hiermee om de Limburgse kampioenstitel. Bovendien mag een selectie door naar het Nederlands Kampioenschap.

De deelnemers worden geselecteerd uit 5 solistenwedstrijden in de diverse regio’s. Wie hierbij 85 punten of meer behaalt, mag door naar deze Limburgse Kampioenswedstrijd. Na weken van voorbereiding treden zij hier alleen of samen met andere leeftijdsgenoten op. Daarbij worden ze beoordeeld door een jury. Alle deelnemers ontvangen een juryrapport om hen te stimuleren in hun muzikale ontwikkeling.

Inschrijving
Inschrijving is niet meer mogelijk.

Datum en locatie editie 2020
Datum: 22 maart 2020
Locatie: Cultureel Centrum Don Bosco
Adres: Monseigneur Savelbergweg 100, 6097 AE Heel

Toegang
De Limburgse Kampioenswedstrijd voor solisten en kleine ensembles is voor iedereen toegankelijk. De entree bedraagt € 5,- voor volwassenen en €1,- voor kinderen tot 12 jaar. Een overzicht van de deelnemers en het programma wordt te zijner tijd op deze pagina bekend gemaakt. Hier worden na afloop tevens de uitslagen en prijswinnaars bekendgemaakt.

Reglement
Download hier het reglement.
Download hier de toelichting op het inschrijfformulier.