Majorettecommissie

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Wij zijn vijf enthousiaste dames die de wedstrijden, workshops, opleiding en trainingen organiseren en begeleiden. Hieronder stellen we onszelf graag aan je voor!

 

Sinds 2020 heeft er een verschuiving plaatsgevonden binnen de commissie Majorette en Twirl. Wij hebben afscheid genomen van onze oude voorzitter Engela Snijders- van Heugten.
Door deze verschuiving is de rolverdeling als volgt: 

Hoi Allemaal, mijn Naam is Annemie Daemen en ik ben geboren in 1985. Begonnen met majorette toen ik 4 jaar oud was.  Tussendoor even eruit geweest, maar erna weer aan de slag gegaan in Maastricht om uiteindelijk in 2008 een eigen team op te richten in mijn woonplaats Beek. Ik werk bij een hypotheekverstrekker hier in de regio en ben hierdoor ook vaak in Utrecht te vinden.  Heb geen kinderen en deze zullen er ook niet gaan komen, ik heb genoeg aan al die meiden in ons team. In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om te gaan uit eten met mijn vriend Dennis, of om lekker te koken, een terrasje te pakken of even lekker naar de film te gaan. Ik vind het belangrijk om de majorette wereld in Limburg te stimuleren, door middel van leuke en actieve workshops te organiseren voor jullie.  Voor de toekomst hoop ik dat we blijven groeien met onze Limburgse verenigingen en hoop ik dat ik vanuit de majorettecommissie hieraan mijn steentje kan bijdragen.

Hoi iedereen, Mijn naam is Nina Hotterbeekx, ik ben 32 jaar en woon samen met Jeroen in Haelen, nu nog geen kinderen maar verwachten ons 1e kindje in maart 2020. Samen met Jeroen ben ik graag op pad om leuke dingen te doen, vooral tripjes naar Frankrijk staan vaak gepland, kijk er al naar uit om dit straks met z’n drietjes te kunnen doen! Sinds dat we in Haelen wonen werk ik met veel plezier bij Centerparcs het Meerdal in de horeca. Ben geboren en getogen in Nieuw Bergen en dan ook daar op 4 jarige leeftijd lid geworden van ‘de Kloppers’. Wat nu Elegance Bergen is. Daar ben ik 20+ jaren lid geweest als majorette toen ik moest stoppen omdat ik dit niet meer kon combineren met werk en school.  Omdat majorette/twirl toch voor altijd een plekje heeft in mij, heb ik mij een paar jaar geleden bij de Majorettecommissie aangesloten. Ook ik hoop dat we Limburg op de kaart kunnen blijven zetten en dat we blijven groeien in deze mooie sport! Tot ziens op de wedstrijden!

Hallo allemaal, Mijn naam is Stephanie Wijers en ben geboren in 1971. In 1979 gestart bij de majorette van Drumband en Majorettekorps de Kloppers te Bergen. Na jaren zelf mee te hebben gedaan, zowel in groep, team, solo en duo en diverse LK en NK titels te hebben behaald ben ik samen met Marion Simons les gaan geven bij onze vereniging. In 2010 is onze drumband gestopt en zijn we verder gegaan met onze majorettes. De naam de Kloppers vonden we niet meer leuk en daarom gaan wij voortaan verder onder de naam; Dans en Twirlvereniging Elegance. We zijn nu een kleine gezellige vereniging met 12 leden en zeker nog altijd op zoek naar nieuwe leden. Maar de grote van de groep mag de pret niet drukken. Onze meiden zijn zeer gemotiveerd.  Buiten lesgeven, ben ik sinds 1996 secretaris van ons vereniging en vanaf 2009 al lid van de majorettecommissie. Waar we in de begin jaren hebben moeten vechten voor ons bestaan binnen de LBT ben ik trots op wat wij hier nu hebben neergezet en hoop dat we nog jaren op deze lijn verder kunnen.

Naast de majorette wereld; Dans ik zelf nog 2x in de week bij een balletschool bij ons in de regio.  Mag ik regelmatig oppassen op mijn neefje Noël en nichtje Eline, waar ik zeer van geniet. Ga ik regelmatig een hapje eten samen met Peter (mijn steun en toe verlaat) en genieten wij samen van het leven, onze familie en vrienden.

Hallo, ik ben Hanneke Smeets. Toen ik 8 was ben ik begonnen met majorette. Bij de fanfare waar mijn vader lid van was, hadden ze indertijd een majorettegroep. Hier was ik helaas nog te jong voor. Toen hier een minirettengroep werd opgestart, ben ik meteen lid geworden. Ik heb jaren zelf actief meegedaan en ben bij deze vereniging doorgestroomd van lid, naar miss majorette tot uiteindelijk instructrice. Nadat deze vereniging uiteindelijk gestopt is, heb ik nog jaren een soliste getraind. Hier ben ik inmiddels mee gestopt. Inmiddels ben ik al een hele tijd lid van de majorettecommissie. Op dit moment ben ik bij de LBT niet alleen betrokken als lid van de majorettecommissie. Inmiddels ben ik ook de weg van de tambours ingeslagen en voorzitter geworden van de werkgroep SMP.

Chayenne Aretz is onze nieuwste aanwinst. Ze geeft op dit moment les aan het majorette peloton van Parcifal in Brunssum. Chayenne zal in eerste instantie als Aspirant lid meedraaien in de doelgroep M&T